Recent Posts

Friday, March 2

αντίντας

πάλι τα ίδια. αδιόρθωτος. κι ας μου λέει ο θάνος όποτε βρισκόμαστε οτι δε μου πάει το ντραμακουηνιλίκι. ψέματα. όχι αδιόρθωτος. αθεράπευτος καλύτερα. να στριμώχνω σε μια γωνια την καρδιά μου και να τη χτυπώ με όση δύναμη μου δίνουν τα φίτνες σοκολάτα και το τρίκκη 3,5% λιπαρά. σύνθετος πόνος. ξεκινά απ'την καρδιά και μέσω αρτηριών και νεύρων χτυπά καθετί πάνω μου καταλήγοντας να παραλύει το μυαλό μου. το κακό δεν είναι οτι συμβαίνει. το κακό είναι οτι το απολαμβάνω αλλά κυριώς οτι το περίμενα να συμβεί. άκσιον-ριάκσιον λένε οι βρετανοί και δυστυχώς οι πράξεις μου μόνο τέτοιου είδους ριάκσιονς μπορούν να προκαλέσουν. ίσως είναι αυτός ο λόγος που τ'απολαμβάνω. το τίμημα που πληρώνω κάθε φορά που εγώ κι η μοίρα μου κάνουμε ταμείο. εκεί τα βάζουμε κάτω και με λύπη παρατηρώ οτι επαναλαμβάνω λάθη που υποτίθεται μου είχαν διδάξει κάτι την προηγούμενη φορά (πολλά που χρησιμοποίησα). όχι όμως. λάθος. ρονγκ..

περπατούσα πριν κι έλαβα το σημάδι που έψαχνα. πες το τύχη, πες το Θεός, πες το παπάρια. το θέμα είναι το σαφλ μου 'φτυσε στα αυτιά και στα μούτρα και στην από-φίτνες-σοκολάτα-και-3,5%-λιπαρά-τρίκκη-χτυπημένη καρδιά μου τη λώρην και θυμήθηκα τι είχα γράψει παλιότερα εδώ μέσα.

αν έχεις ξεχάσει τι σημαίνει ν'αγαπάς, ξανάκου μία το miseducation της lauryn. μ' ευχαριστείς άλλη φορά. δε μου επιτρέπω άλλες συγκινήσεις προς το παρόν.

καληνύχτα.
τομ.

0 είπαν πως:

Post a Comment