Recent Posts

Thursday, September 23

ένα για τη χαζή


ε
ικοσιτρείς σεπτέμβρη σήμερα. η χαζή μεγάλωσε σήμερα. θεωρητικά πάντα, γιατί μπιβ ήταν και μπιβ θα μείνει. τη γεωργία τη γνώρισα το χιλιαεννιακόσιαενενήνταένα, δεκαεννιά χρόνια πριν. είναι πολύς καιρός δεκαεννιά χρόνια. είναι πάρα πολλά πράγματα η χαζή για μένα.
ήταν το next best thing στον πλαταμώνα για αρκετά χρόνια πίσω απ'τον χλιμ. είναι το the only thing στον πλαταμώνα για μένα εδώ και καιρό. είναι οι άπειρες ώρες στο τηλέφωνο τα τελευταία τρία χρόνια. είναι οι άπειρες ώρες στο εμεσεν τα τελευταία τρία χρόνια. είναι η τσικνοπέμπτη και τα μπριζολάκια και το πόκερ και η κάλτσα στο λεωφορείο και το κοντάρι του πακιστανού. είναι οι εφτά μέρες στην καβάλα πέρυσι, που πήγα σκουπίδι κι έφυγα άλλος άνθρωπος. είναι η επιστροφή του Νονού και το άλλο, που δε το θυμάμαι τώρα. είναι κάποια τηλεφωνήματα, δυο-τρία, που δεν ξέρω τι θα έκανα αν δε το σήκωνε. είναι κάποια τηλεφωνήματα που χαίρομαι που το σήκωσα. η γεωργία είναι κάφρος. είναι ο στέλιος κι η ιωάννα κι η ελένη κι ο δράκουλας. είναι κι η ιφιγένεια κι ο θάνος κι ο θάνος κι ο βασίλης. είναι κάφρος. είναι ένα χέρι με καφέ φλόκα και τσιγάρο. είναι ένα προγούλι που βρέχεται. είναι και στη συνέχεια. είναι η πολυκίνηση και τα δεκάωρα που κλείναμε εκεί μέσα. είναι το ριγιούνιον. μόνη της. ευχαριστώ τη γιάννα, τον τάσο και την πένη. ξέρει η χαζή γιατί. είναι τα πιοτά στον κοντό. είναι τα άπειρα φαγητά που παραγγέλνει και τρώμε. είναι το τρι χιλ που έπαιζε ταυτόχρονα εκεί κι εδώ. είναι η συνομιλία με το μήτσο πριν δύο χρόνια. είναι η νεά υόρκη που μας περιμένει.
η γεωργία μεγάλωσε σήμερα. το ένα τέταρτο του αιώνα το έφαγε. πάμε για τα υπόλοιπα τώρα. σε όλους εύχομαι να χαίρονται τον εαυτό τους. σε σένα θα το ευχηθώ λίγο περισσότερο. αν δεν ξέρεις γιατί, ρώτα με.
όλοι σ'αγαπάνε. εγώ σ'αγαπάω λίγο περισσότερο.
στο θηλυκό μου άλτερ ίγκο.
στα χρόνια που φύγανε_στα χρόνια που θα 'ρθουν.

1 είπαν πως:

Ονειροπαγίδα said...

Το ξαναδιάβασα και συγκινήθηκα σι χαμένε...
κάποια στιγμή να μεταφέρω και την κανονική απάντηση εδώ.

Post a Comment