Recent Posts

Monday, April 26

atonement δλδ εξιλέωση

κυριακή του πάσχα. απόγευμα. γυρνάμε με τη χαζή σαν τις άδικες κατάρες στη λάρισα. κανείς δε θέλει/μπορεί να βγει μαζί μας. πηγαίνουμε και μπαστακονόμαστε στο γιώργο. τρώμε παγωτό απ'το σπέσιαλ. βλέπουμε φωτογραφίες απ'το γυμνάσιο. φεύγουμε. πάμε στην ελένη. εκεί είναι κι ο θάνος. συζητάμε περι βλακείας και βλέπουμε τσαρτ σόου. και τότε συνέβη. η ελένη πείνασε. η γεωργία συν-πείνασε.
-παύση-
λέμε να παραγγείλουμε κινέζικο να φύγει η αρνίλα από πάνω μας. οι κινέζοι το μαγαζί το'χουν κλειστό. αγγαρεύουμε το θάνο και φέρνει το αυτοκίνητο να βγούμε προς αναζήτηση τροφής. το νουντλ κλειστό. ο αλεξίου κλειστός. το γκούντις ανοιχτό (το'χουμε σαν τελευταία επιλογή). συνεχίζουμε. ο ντάλας κλειστός. θέλουμε φινγκερ φουντ γιατί τελικά δεν πεινάμε όσο πιστεύαμε. το στέφανις κλειστό. ο μικέλ κλειστός. το σίτος κλειστό. η γεωργία λέει να πάμε πασαρέλα. στον τελευταίο όροφο έχει εστιατόριο. δε θέλουμε να κάτσουμε. ανεβαίνουμε σε πεζόδρομο. τέρμα δεξιά, υπάρχει ανακριτικό. πάμε αριστερά. θα μπούμε στην πασαρέλα. θα ρωτήσουμε αν λειτουργεί το εστιατόριο κι ισχυριζόμενοι οτι στο σπίτι έχουμε έγκυο γυναίκα, θα ζητήσουμε φαγητό σε πακετό. το εστιατόριο δε λειτουργεί. fail. συνεχίζουμε. λέμε να πάμε στο πάνθεον και να συνδυάσουμε σαβούριασμα απ'τα σίμπλυ μαζί με ταινία. όλα τα φαγάδικα κλειστά. ταινία δεν παίζει. παίρνουμε τηλέφωνο την ελένη να δούμε αν έχει ταινία στα στερ. τιτανομαχία. δεν το συζητάμε καν. πάμε στο λειβαδάκι στα πλατάνια. είναι ταβέρνα. κλειστή. διασχίζουμε με το όχημα τον καγκουρόδρομο στη νεάπολη και μπροστά μας ξεπροβάλλει σαν όαση η κρεπάλη. παρκάρουμε. μπαίνουμε. μετά από μισή ώρα παραμονής εντός του καταστήματος, βγαίνουμε. στα χέρια κρατάμε τέσσερις σακούλες. τρία χοτ ντογκ. ένα κλαμπ. δύο γλυκιές κρέπες. τέσσερις φάντες. δύο αύρα. δεν πεινάμε. σκεφτόμαστε που να πάμε να τα φάμε. την ιδεά άλσος την εγκαταλείπουμε διότι "θουμά θα μας σκουτώσουν". πηγαίνουμε να φάμε στον προαύλιο χώρο της πινακοθήκης. έχει κρύο. τέσσερις μαντραχαλαίοι με σακούλες, κλεισμένα μπουφάν μέχρι πάνω και σκουφιά στο κεφάλι. μαχαίρι δεν έχουμε να κόψουμε τις κρέπες. μαχαίρι δεν βρίσκουμε να κόψουμε τις κρέπες. λάκιλυ, ο θάνος έχει κάρτες καζίνο απ'το λουτράκι κι απ'το μον παρνές, οπότε όλα καλά. δεν πεινούσαμε. τα φάγαμε όλα πλην μισής κρέπας γιατί η κρεμ πατισερί είναι τρελή αναγούλα. κάναμε μία βόλτα στη λάρισα με το όχημα γιατί καιρό είχαμε να κάνουμε. καταλήξαμε για μισάωρο τσιτ-τσατ στο σπίτι της ελένης κι ο καθείς πήρε το δρόμο για το σπίτι του. λετζενδέρι νάιτ.
λοβ.

2 είπαν πως:

elenster said...

a)"thouma tha mas skotwsoun!!!!!" to eixa ksexasei..!! apla theiko (ifigeneia eides ta niata exoun kali mnimi....)
b) pou einai ta food documents?? (kses esu)
c) oi 2 fanta orange 330cc kai ta 2 avra 500cc itan dwro tou katastimatos..na ta leme ayta..(mporei na ksanapesoume stin anagki tous)
d) meta to "light dinner"- with dessert- i xazi (kai emeis kata vathos) ithele na gurisoume gia vafles..eleosss
e)sta posa red fanaria stamatisame na metrame??
f)oloi katalavane oti se olokliri larisara den vriskame tipota anoixto..i xazi (giauto tin lene xazi) proteinei na pame stin Agia mipws allaksei i tuxi...to thema einai oti oxi apla symfwnises alla ekanes kai mini manoura oti den eimai enough cool epeidi arnithika
g)ontos legendary night!!!

Ονειροπαγίδα said...

Έχεις ξεχάσει τα κόκκινα φανάρια και ότι έχουμε ανέβει σε ΟΛΑ τα πεζοδρόμια???γιατί???
Επίσης στο τέλος της βραδιάς είχαμε μία έκπληξη στην Ελένη και στο Θάνο, αλλά το πισι της Ελένης δεν είχε κάμερα,οπότε.... πρέπει να γίνει και 2η βραδιά!
ΕΠΙΣΗΣ 16 ευρω σε ψιλά!!!ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!
"Θουμά θα μας σκουτώσουν"

Post a Comment