Recent Posts

Monday, February 22

instant relatives

κάθεσαι τώρα μπροστά στο μηχάνημα και λες τι κάθεται και γράφει πάλι αυτός? όταν δεν έχεις τι να κάνεις τα βράδια και το ρεπερτόριο σου κινείται ανάμεσα σε ταινία/μουσική/σειρά με τη συνοδεία αμαρέττι/λάκτα/λέις/λίλα, σκέφτεσαι διάφορα. τρέχει με περίεργους ρυθμούς ο εγκέφαλος. η ιδέα μου ήρθε όταν:
  • στοιχείο #1: διάβαζα πληροφορίες για το album που θα κυκλοφορήσουν μαζί ο damian marley (υιός bob) μαζί με το nas. (σε περίπτωση που λιποθυμήσες απ'τη χαρά σου, θα βάλω μερικές τελείες μέχρι να συνέλθεις). .................... όλα καλά τώρα? το album λοιπόν θα λέγεται distant relatives υποδηλώνοντας τις κοινές τους αφρικανικές ρίζες.
  • στοιχείο #2: κάπου διάβαζα και θυμήθηκα την ατάκα, ότι οι φίλοι μας είναι η οικογένεια που επιλέγουμε
  • στοιχείο #3: τα μιξάρω τούτα τα δύο και σκέφτομαι να φτιάξω (δλδ επεξεργαστώ) μια σειρά από φωτογραφίες από φίλους μου (relatives) και να τις εμφανίζω σαν polaroid (instant camera)
έτσι λοιπόν, έχουμε τα instant relatives, μια σειρά από φωτογραφίες που έχω τραβήξει, τις οποίες όμως τις επεξεργάζομαι και σας τις εμφανίζω σαν polaroid. θα έβαζα πρώτα το σπύρο, αλλά θα γκρινιάξει η γεωργία, οπότε θα βάλω το γιώργο.
αυτά.

3 είπαν πως:

minus_one said...

πω άστο τώρα το γάμησες....εντελώς άσχετη η φάση.

t0mm1e said...

χαχα είπα κι εγώ: δε θα πει τπτ??
το 'ξερα οτι ήσουν κακιά..αύριο η δικια σου φωτογραφία

Ονειροπαγίδα said...

νταξει είμαι ένα κορίτσι(λέμε τώρα),οι άλλοι είναι μαντραχαλαίοι πσηλέ και ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ να είμαι πρώτη.
Άντε τώρα,αμάν και πάλι θα γκρινιάξω,αίντε

Post a Comment