Recent Posts

Friday, November 6

dig deep 2 find urs

είναι πρωί. κάθεσαι σε μια καφετέρια μαζί με την πένη, τη γεωργία και το γιώργο. πίνεις την κοκακόλα σου. φοράς τα γυαλιά ηλίου. βάζεις τα ακουστικά μέσα απ'τη μπλούζα. κρατάς με το δεξί σου χέρι τη μηχανή. σηκώνεσαι. φοράς την τσάντα στους ώμους και φεύγεις. μόνος. έχει ήλιο. κατευθύνεσαι προς τον φάρο. εκεί ψαρεύουν δύο τύποι. φυσάει δυνατά και καθώς τα κύματα σκάνε πάνω σε βράχια, πότε μουσκεύουν εσένα και γελάς, πότε μουσκεύουν τον φακό της μηχανής και σιχτιρίζεις. στα αυτιά σου αρχίζει να ακούγεται αυτό.

ο common σε παραγωγή του, εν ζωή τότε, j dilla. love is.
και βγάζεις μια το φάρο/μια ένα παγκάκι που υπάρχει μόνο για φωτογραφίες εκεί/μια το φάρο μαζί με το παγκάκι. και σκάει το κεφάλι να μετατρέψει το τραγούδι σε φωτογραφία. και δεν τα καταφέρνει. δεν σκας όμως. αυτή είναι η διαδικασία που ακολουθείται. θες να κάνεις κάτι. το σκέφτεσαι. το σκέφτεσαι. το σκέφτεσαι. σταματάς να το σκέφτεσαι. και ΜΠΑΜ! μπροστά στα μάτια σου. γυρίζεις πίσω στην καφετέρια. στο μυαλό σου ακούς μόνο αυτό. love is. love is. love is. τι είναι η αγάπη? πως αποτυπώνεις σε μερικά μεγκαμπάιτ τι είναι η αγάπη?
πηγαίνετε βόλτα με το αυτοκίνητο. ο ουρανός έχει σκοτεινιάσει. έχει αρχίσει να ψιλοβρέχει. ο αέρας έχει γίνει πιο ισχυρός. σταματάτε σ'έναν χωματόδρομο. βγαίνεις έξω. αρχίζεις να προχωράς ενώ ο αέρας δυσκολεύει το βάδισμά σου. σταματάς και κοιτάς. αποχαυνωμένος.
ΜΠΑΜ!!

1 είπαν πως:

minus_one said...

είσαι λιγάκι απροσάρμοστος ε?

Post a Comment