Recent Posts

Thursday, May 28

rewind in fast forward

το ξέρω.θέλω να γράψω αλλά δεν έχω κάτι να γράψω.είμαι μίζερος.το ξέρω επίσης οτι ανυπομονείτε για το παρτ_2 του σπύρακλα.αυτό θα αργήσει λίγο καθώς προβλέπεται υπερπαραγωγή.σήμερα σειρά παίρνει η νεφέλη:

Θωμάς,Θωμάς..Για μένα όχι και πολύ κοινό όνομα. Έναν Θωμά ξέρω. Κι αυτός είναι αυτός που ξέρετε κι εσείς. Ένας "φωτογράφος". Έτσι τον περιγράφουν όλοι: ο "Θωμάς ο φωτογράφος". Ο Θωμάς που έκανε έκθεση φωτογραφίας στην Αθήνα. Ο Θωμάς κέρδισε τον διαγωνισμό "Amita Motion" θετική ενέργεια. Ο Θωμάς, ο tommie, o tomazz128. Ο κολλητός του Σπύρου. Απ'ότι έχω καταλάβει, σε όλους αρέσουν τα flashback. Σειρά μου λοιπόν:
autumn 06: request στο myspace από κάποιον tomazz128.
8/10/06: glam café,larissa.πρώτη φορά που γνώρισα το θωμά από κοντά.οι soda inc στα dexx,μεγάλο γεγονός για τη Λάρισα σου λέει.αν πω οτι πολυμιλήσαμε,θα πω ψέματα.είχα άλλα στο μυαλό μου εγώ.Θυμάμαι μόνο ότι στην ουσία "υπέφερε" εκεί μέσα.Φεγγαροπερπάταγε,σιγοτραγουδούσε mj και μιλούσε με ένα άτομο ανάξιο αναφοράς.μετά από κανα 2ωρο που ήμασταν στην ίδια παρέα,συνειδητοποίησα οτι ήταν το request...μάλλον το είχα πολύ αλλού το μυαλό μου.
9/10/06-december 06: μιλούσαμε που&που στο msn.χαλαρά πράγματα.όχι τίποτα ιδιαίτερο.ένα γεια και λόγια περί ανέμων και υδάτων.τον ζήλευα που ήταν στην αθήνα.όπως όλους άλλωστε.
january 07: δύσκολα τα πράγματα και ηλίθιες καταστάσεις για το θωμά.πρώτη φορά που "ανοίχτηκε" μαζί μου.μιλήσαμε.ξαναμιλήσαμε.για τα ίδια και τα ίδια.εγώ για το μαύρο,αυτός για το άσπρο.
10/3/07: καφέ στο μοναστηράκι,μαζί με τη χριστίνα.ο θωμάς καμιά 50αριά κιλά μεόν και χείλια σκασμένα.ήπιε σοκολάτα.μας έδωσε εισιτήρια για το "2".και μετά friday's,στην αλεξάνδρας.ευτυχώς δεν είχαμε ανακαλύψει το διαγωνισμό coca-cola ακόμα.
πάσχα/απρίλιος 07: ήπιαμε καφέ μαζί με το σπύρο,τη χριστίνα και τη γεωργία στην πολυκίνηση.παίξαμε σκιτσογραφίες.κερδίσαμε,ήμασταν στην ίδια ομάδα.2vs3. θυμάμαι είχαμε ζωγραφίσει ένα κτίριο και γράψαμε πάνω bank.
12/4/07: καφές στις πόρτες.μαζί με το σπύρο.μες στην ντροπή εγώ.
26/5/07: βόλτες με τα καρότσια στο carrefour.παριστάναμε τα ψώνια.και μετά το απόλυτο:"κύριε γιώργο, κύριε γιώργο".
8/6/07: ραντεβού στο σταθμό κηφισιάς.άργησε 40 λεπτά.πρώτη φορά σπίτι του θωμά.κρασί σ'εκείνη την κρητική ταβέρνα.είχαμε πει θα μεθύσουμε.δε το κάναμε.
9/6/07: φασόλι,ήρθε κι η χρύσα.κάναμε και μπλούζες."mommy/daddy can i go out and kill tonight?". και μετά πλανητάριο.κοντέψαμε να κάνουμε εμετό.φωτογραφίες στη συγγρού.the girl and the parrot.και το βράδυ?galea. τραγουδούσαμε τάμτα το "αγάπησέ με" 50.000 φορές. κοιτούσαμε κι εκείνους τους τρελούς που χόρευαν λες κι είχαν βγει από σχολή latin χορού.
21-25/7/07: σκίζαμε ρούχα.πολλά ρούχα.είδαμε το video για τα μεταλλαγμένα κοτόπουλα kfc.allou fan park.la isla, μούσκεμα ο θωμάς.τον είχαμε βάλει να κάτσει μπροστά (κάτι ξέραμε).Και μετά...kfc.θέλαμε να δούμε αν ήταν όντως μεταλλαγμένα. κι ύστερα 2 ώρες για να βρούμε ταξί.και την άλλη μέρα,synch festival. larry gus,beirut και agf (η αγαπημένη του). κι όλα αυτά μαζί με το σπύρο.κι αργότερα και τον γιώργο με τα παπούτσια-κάλτσες. αυτά που ήταν για σκότωμα.
31/8/07-23/12/07: εγώ live από perugia.δύσκολες καταστάσεις για μένα αυτή τη φορά.κι ήρθε η σειρά να λέει ο θωμάς για το μαύρο κι εγώ για το άσπρο.δεν ήρθε ποτέ.το κρατάω αυτό.
... ... ... ... ... ... ...
30/11/08: hoxton,γκάζι.συζήτηση με τις ώρες για τις φωτογραφίες του μαζί με το σπύρο.πόσο και γιατί.είπαμε και για φιλίες.πήρα τον τίτλο για το πιο ηλίθιο μάλωμα. ακόμα πρέπει να γελάει.
2/12/08: εμείς στο password,ο θωμάς στο micraasia.Ξέρετε εσείς.Ξέρουμε όλοι.
3/12/08: κλοπή,κλάμα,ηρεμία (για μένα). και το βράδυ,βάλαμε τα καλά μας και πήγαμε στα εγκαίνια της έκθεσης. "Έκθεση φωτογραφίας twentyonedays" έγραφε στο flyer. Ο θωμάς πρέπει να είχε πάθει αγκύλωση από το τόσο χαμόγελο.μπράβο. εκεί κατέκτησες για μένα τον τίτλο ΘΘ. για όσους δε ξέρουν, Θεός Θωμάς.
5/12/08: photo booth, 2 girls/1 cup (ναι,το είδαμε και το βιντεοσκοπήσαμε), ξερατά.ήταν κι ο βασίλης.
christmas 08: phase 10,phase 10 & phase 10.ήταν κι ο θάνος.ο "κλασικός ο μ@λάκας ο έλληνας". όχι ο θάνος.ξαναείδαμε το 2 girls/1 cup.
11/3/09: από τις 8 στο πόδι.εγώ δηλαδή.ο θωμάς ξάγρυπνος από μέρες. 9α.m. &^%*$. να τα κλείσω,να τα κλείσω? ΠΕΣ. ακόμα να ανοίξει εσένα? αα τα κλείσω εγώ? αίγουρα? περίμενε.τα 'κλεισα.ΤΑ ΄ΚΛΕΙΣΑ! εισιτήρια για το michael jackson στο λονδίνο. είμαι σίγουρη οτι του έφυγε λίγο τσισάκι από χαρά.100% σίγουρη.
13/5/09: friday's κολωνάκι. ανακαλύψαμε το διαγωνισμό coca cola. ξεπεράσαμε το high score στο iphone του θωμά,μαζί με το γιώργο.
20/5/09: χτυπάει το τηλέφωνο.θωμάς: έμαθες τι έγινε? αναβλήθηκαν οι 4 πρώτες συναυλίες του michael.θα σε σκοτώσω αν αναβληθεί κι η δική μας.μου έχουν κοπεί τα γόνατα.θα σε σκότωσω,γκαντέμω, ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ. πάλι έφυγε τσισάκι,σίγουρα. από άγχος.
..16/7/09: μπορεί να μην έχει έρθει η μέρα,αλλά ξέρω πως θα είναι. michael jackson on stage. όλοι έχετε δει την τελευταία διαφήμιση της heineken, με το δωμάτιο-ψυγείο. έτσι θα είναι κι ο θωμάς.θα κλαίει, θα τσιρίζει και θα κουνάει τα χέρια λες και πήρε ο κώλος του φωτιά.σίγουρα. θα σας φέρω ντοκουμέντα.ετοιμαστείτε.

θυμάμαι τα κυριότερα.από το 2006 έως σήμερα.προσεχώς περισσότερα..
who's bad?
Ν.

p.s. 03/07?? ακόμη το χρωστάς.

υ.γ.1 ήταν η νεφέλη με ένα "εγώ κι ο φίλος μου το ζώο" και μόλις τελείωσε.
υ.γ.2 το μυαλό μου είχε διαγράψει πλήρως την agf.
υ.γ.3 μου την ξαναθύμησες.μπούμ!
υ.γ.4 το οτι θυμάσαι τόσες ημερομηνίες θα το αφήσω να περάσει. (weirdo!)
υ.γ.5 το ο θωμάς ο φωτογράφος ακούγεται σαν να!ο δημήτρης ο τρελός του χωριού.
υ.γ.6 δεν τα σκίσαμε όλα τα ρούχα.στη μετακόμιση ανακάλυψα κι άλλα. χλωρίνη ftw.
υ.γ.7 ακόμη γελάω με το 16/7/09.το περιέγραψες τέλεια!!
υ.γ.8 για το δικό σου υστερόγραφο,πήγαινε στο ποστ της έκτης φλεβάρη.
υ.γ.9 iΓεια.

2 είπαν πως:

9 said...

1) Πως μπόρεσες να ξεχάσεις την AGF?
2) Ξέρουμε όλοι πόσο σου αρέσει να σε χαρακτηρίζουν "ο Θωμάς ο φωτογράφος". Μη το κρύβεις.
3) Η περιγραφή για την 16η Ιουλίου είναι μόνο η αρχή. Θα φέρω ντοκουμέντα.
4)03/07? Ότι καταλαβαίνουν όλοι, καταλαβαίνω κι εγώ.
5)"Εγώ κι ο φίλος μου το ζώο"??? Πόσο έξω έχεις πέσει...!!!

minus_one said...

@τομι με Τενα σλιπάντ θα είσαι στο Ο2 αυτό είναι γκαραντι..!

@ 9, να πίασεις δουλειά στην εκπομπή της ΝΕΤ "σαν σήμερα" (wierdo, lunatik!)

Post a Comment