Recent Posts

Wednesday, February 25

μπλατέσσερα


-πάτησες play και ακούς έναν τύπο να φυσά ένα σαξόφωνο αλλά να στέλνει το δικό σου μυαλό μακριά.όχι πολύ,αλλά αρκετά.σαν το φαινόμενο της πεταλούδας που ερμήνευσε ο edward lorrentz.το πέταγμα της πεταλούδας στη βραζιλία, μπορεί να προκαλέσει έναν τυφώνα στο τέξας.έτσι γίνεται κι μ'αυτό το κομμάτι.φυσάει σ'ένα σαξόφωνο ο άνθρωπος και στέλνει εσένα μακριά.θεωρία του Χάους.
-είναι αυτό το χρονικό σημείο τώρα που θέλω να βγάζω φωτογραφίες.που συσσωρεύονται ιδέες στο μυαλό μου.τις οποίες πρέπει να φιλτράρω για να δω τι θέλω να δείξω.αλλά όλο αυτό θα συμβεί όταν νιώσω ότι δε χωράνε άλλες στον εγκέφαλό μου.να νιώσω τη στιγμή που θα'ναι τόσες πολλές ιδέες μέσα και θα θέλουν να σκάσουν σαν τα πυροτεχνήματα που ρίχνει ο τζανό κάθε πρώτη του χρόνου.
-ακόμη δε μπορώ να συλλάβω πνευματικώς το λόγο που ο λαζόπουλος,η αλίκη κι ο ζαγοράκης(!!) θεωρούνται απ'τον ελληνικό λαό ως τρεις απ'τους εκατό μεγαλύτερους.νομίζω τώρα είναι που θα σκάσει ο εγκέφαλος σαν τα χαλασμένα πυροτεχνήματα που ρίχνει ο τζανό κάθε πρώτη του χρόνου.
-έγραφα πιο πάνω για τυφώνα στο texas.προς Θεού,όμως,μη χτυπήσει σε κανα austin.χαιρετίσματα γιώργο.βάστα γερά στα ξένα!πλησιάζει και το spring break (μαρίνα μην ακούς εσύ).
-ο άνθρωπος που τόση ώρα φυσά στο λαβύρινθο των αυτιών σας λέγεται illinois jacquet και το κομμάτι που παίζει είναι το if you knew what it does to my heart.μέγας!

3 είπαν πως:

minus_one said...

άμα κλάσω εγω δλδ τι θα γίνει στην αλλη μεριά του κόσμου..?

ps1. Το Τζανό γάμησε εντελώς
ps2. Κατα μια έννοια εχεις πολυ μεγάλο δικιο για τα όσα γράφεις, στο αναλύω από κοντά!

t0mm1e said...

..θα οφείλεται στα κάσιους και στην ωμοπλάτη του υφαντή (όχι του ιδίου αλλά των ζωντανών που εκτρέφει)

ένα:ο τζανό είναι θεότητα της μεσοποταμίας.
δύο:περιμένω.

Unknown said...

Ο,τι και να γίνει, δεν νομίζω οτι θα τον γλυτώσουμε τον τυφώνα...κάποια στιγμή θα έρθει και από δω...lol

Πολλα χαιρετίσματα απο το μακρινό και πολύ ζεστό Austin

Post a Comment