Recent Posts

Thursday, February 12

μπλαδύο

για τα επόμενα 7λεπτά και 50δευτερόλεπτα θα ακούτε την κιθάρα του juan quesada να σας μιλάει για το πριγκηπάτο των asturias στη βόρεια ισπανία (εεε,πατήστε το play βασικά-αφήσε το να φορτώσει λίγο-είναι και μεγάλο.) 

όποιος φοβάται να κολυμπά βράδυ,να σηκώσει το χέρι του.κάτι τέτοια χαζά έβλεπα χθες στον ύπνο μου και σηκώθηκα απ'τις 08.30 (σ.σ. είχα κοιμηθεί στις 04.15).δεν πολυβλέπω όνειρα η αλήθεια είναι.φταίει μάλλον που είμαι κάπως χοντρόπετσος.ή ότι κοιμάμαι σαν το μοσχάρι και την άλλη μέρα δε θυμάμαι τίποτα.διαλέχτε όποιο προτιμάτε.

όποιος δε μπορεί να κοιμηθεί το βράδυ γιατί βλέπει μηχανικές+ηλεκτρομαγνητισμούς+σχετικότητες,να σηκώσει το χέρι του.αυτά λέγαμε με τον μάικλ χθες (8 τσιγάρα σε 1ώρα έκανε-ρουφιάνος) κι άντε να κοιμηθώ μετά (δεν ευθύνονταν ο καπνός.αέρισα το σπίτι.).μάλλον τελικά δεν είμαι τόσο χοντρόπετσος.για μοσχάρι με κόβω.

όποιος θεωρεί ότι ο αποστόλης μπαρμπαγιάννης είναι ο θεός,να σηκώσει το χέρι του.όλοι την κυριακή 15/2 στη γλυφάδα.για δεντροφύτευση.για σάντουιτς με φίδι+κρασί.για φωτογραφία με τον κυρ-βασίλη.ναι,άννυ.θα πάμε. (είδες?και διάβασμα και μουσική σήμερα.αναβαθμιζόμεθα λέμε).

όποιος δεν έχει δει το fabuleux destin d'amelie poulain,να σηκώσει το χέρι του.βλέπεις παναγιώτα?μόνο εσύ είσαι.μα δε γίνεται να μη το έχεις δει.δε γίνεται.δηλαδή ποια ταινία σου αρέσει?η μεγάλη των μπάτσων σχολή?ωπ,σόρρυ.αυτή αρέσει στη μαρία ;)

όποιος ανήκει σε κάποια απ'τις παραπάνω κατηγορίες,αλλά δεν είναι οικείος με τη λέξη deodorant ας αφήσει το χέρι κάτω.

2 είπαν πως:

Anonymous said...

Παναγιώτα, δεν χάνεις και τίποτα που δεν το είδες. Over._

t0mm1e said...

λέει η 9.Παναγιώτα το θωμά ν'ακούς.

Post a Comment