Recent Posts

Tuesday, January 20

τι

βρίσκεσαι στο Παρίσι.
στο μετρό.ligne 1.σταθμός Porte de Vincennes.
θα κατέβεις μετά από 20 στάσεις στη Défense.βγαίνοντας έξω και χαζεύοντας τη Grande Arche θα "πέσεις" στη St.Apollonia του Zach.
στο μετρό.ligne 12.σταθμός Concorde.
μετά από 7 στάσεις θα βγεις στo σταθμό Abbesses.εκεί κοιτώντας τον τοίχο με τα σ'αγαπώ σ'όλες τις γλώσσες,θα 'ρθει να σου μιλήσει ο κύριος Νολλ του Μάνου.

βρίσκεσαι στην Αθήνα.
στο λεωφορείο.εξακόσιαοχτώ.9η στάση.
με το που στρίψει στην Πανεπιστημίου απ'τη Βασιλίσσης Σοφίας κοιτάς τον κόσμο που περιμένει στο φανάρι,τους μετανάστες να πουλάνε Kurberry.σε ολονών τα πρόσωπα βλέπεις το ίδιο πράγμα.το 2 smith του Κωνσταντίνου.
στο λεωφορείο.δύοτριάντα.τέρμα.
θα περπατήσεις στο πλακόστρωτο δρόμο που οδηγεί στου Φιλοπάππου.θα στρίψεις όμως δεξιά.και εκεί, μετά στις ελιές, θα πεταχτεί μπροστά σου όλη η Αθήνα ενώ κάτι θα σου ψιθυρίζει το Breathless του Jo.

βρίσκεσαι στη Φλωρεντία.
με τα πόδια.06:03.
περπατάς την Lungarno Soderini.δε βλέπεις ούτε έναν άνθρωπο.μόνο τον ήλιο να ανατέλλει και τα κτίρια να χρωματίζονται.Στη τσέπη σου κουβαλάς ένα κιούμπρικ.του Νικήτα.
με τα πόδια.piazza del Duomo.
στρίβεις για να φτάσεις στην πλατεία.Σηκώνεις το βλέμμα για να δεις το Campanile di Giotto.στα 444 σκαλιά και πριν δεις τη θέα, σφυρίζεις το will you be there του Michael.

βρίσκεσαι στο σπίτι σου.
στο δωμάτιο σου.απέναντι από μία οθόνη και δύο ηχεία.
κοιτάς.προσέχεις.παρατηρείς.αναλύεις και καταλήγεις στο τι είναι αυτό που θες να δείξεις.σε βυθίζουν τα bad news του Kanye.

----------------------------
εκεί που τέμνονται αυτές οι τοποθεσίες.εκεί που συναντάς τις εικοσιμίαμέρες.

0 είπαν πως:

Post a Comment