Recent Posts

Wednesday, January 21

τι2

βρίσκεσαι στην Αθήνα
σταθμός Λαρίσης.αποβάθρα 3.αμαξοστοιχεία 71
έπιασες κουβέντα με το *****.24 χρονών απ'την *******.αφού σου μίλησε για το στρατό,τις γυναίκες,τον πατέρα του, σου είπε ότι είναι στην απεξάρτηση και φοβάται μη ξανακυλήσει.
πλατεία Γκοτζιά.πεζούλι
ήρθε και σου μίλησε ένας κύριος.προσπάθησες να του εξηγήσεις τη σχέση του Άη Βασίλη με τα Χριστούγεννα και την Coca-Cola.Αφού σε ρωτήσε τι είναι αυτά στ'αυτιά σου και από που βγαίνει η μουσική, ταΐσάτε τα περιστέρια που στεκόντουσαν μπροστά σας.

βρίσκεσαι στην Άνδρο
με τα πόδια.κάτω πλατεία.
θα περάσεις την καμάρα αλλά δε θα κάνεις τη συνηθισμένη βόλτα μέχρι το Ναύτη.μετά την εκκλησία της Παναγίας,θα στρίψεις αριστερά και θα χαθείς σε λευκά σοκάκια πλάτους ενός μέτρου.θα χαιρετήσεις τις γιαγιάδες που προσπαθούν να ασπρίσουν το άσπρο της εισόδου των σπιτιών τους και θα απευθυνθείς to Zion παρέα με τη Lauryn.

βρίσκεσαι στη Santa Monica
τουριστικό λεωφορείο.9η σειρά απ'τα δεξιά.
στην Ocean Ave λίγο πριν στρίψει για να ανέβει τη San Vicente Blvd το κινητό σου χτυπάει.θα το σηκώσεις και θ'ακούσεις μια φωνή.βλέπεις τον ωκεανό να απομακρύνεται κι εσύ να βυθίζεσαι σε μια χαρμολύπη.

βρίσκεσαι στη Γλασκώβη
Scottish Exhibition & Conference Centre
φεύγεις και πηγαίνεις να πάρεις το τρένο.μουντός καιρός.μια τσάντα στον ώμο και μια Epson PC800 2.1mp στο χέρι.περνάς πάνω απ'τη Stobcross Rd, την Pointhouse Rd και τον Α814 μέσα από ένα τούνελ.κόκκινο.πράσινο&κόκκινο.πριν βγεις για να μπεις στο βαγόνι γυρίζεις,κοιτάς.ξανακοιτάς.ΚΛΙΚ.

0 είπαν πως:

Post a Comment